Kozan’da Muhtarlar Çalışmalardan Oldukça Memnun

Kozan’da Muhtarlar Çalışmalardan Oldukça Memnun

Kozan’ın 15 merkez mahalle muhtarı, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu ile kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye Şantiye şefliğinde gerçekleşen kahvaltıya, Kozan Merkez Mahalle Muhtarları Derneği üyesi muhtarlar katıldı. Birlikte yapılan kahvaltının ardından bir konuşma yapan şantiyeden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, davete katılan muhtarlara teşekkür etti. Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı ile merkez ve köy mahalle muhtarların her türlü sıkıntılarına çözüm üretmeye çalıştıklarını kaydeden Yeşiloğlu, her ay düzenli olarak muhtarlar ile bir araya geleceklerini söyledi.

Muhtarlar adına bir konuşma yapan Tufanpaşa Mahallesi Muhtarı Nuh Çolak, gerçekleştirilen toplantılar sayesinde muhtarların sorunlarına kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu’na teşekkür etti. Başkan Öztürk’ün göreve gelmesinin ardından mahalle muhtarlarının hiçbir talebinin geri çevrilmediğini ifade eden Çolak; “Daha önce ihtiyaçlarımız için belediyeye gittiğimizde, belediye başkanının görevlendirdiği kişiler bizlere çok hor davranıyorlardı ve taleplerimizi dinlemiyorlardı” dedi.

Başkan Öztürk ve ekibinin ilçede güzel işlere imza attığını ifade eden Çolak konuşmasını şöyle sürdürdü; “Alparslan Türkeş Parkı yıllarca harabe bir şekildeydi ama şimdi muhteşem bir park oldu. O parkın ne kadar güzelleştiğini Kozan halkı gidip bir görsün. Örneğin Şevkiye, Varsaklar ve Çanaklı mahallelerinde birçok yer çamur içerisindeydi, ama şimdi asfalt ve parke ile kaplandı. Öte yandan Varsaklar Mahalle muhtarına çok kullanışlı bir muhtarlık binası yapıldı. İnanıyorum ki her mahalleye biz muhtarlar için muhtarlık binası yapılacak. Başkanım bunun sözünü vermişti. O söz verdiyse yapar.”